Program Başkanının Mesajı

MENU

Amacımız, İSG programının amacı Üniversitelerimizin4 yıllık Lisans programlarını bitiren üniversite mezunlarına bu alanda fırsatlar yaratmak, İSG alnında en yeni ve gerekli temel bilgileri kazandırmaktır. Öte yandan ülke hizmetinde katkılar sağlama olanağı vermektir.

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği yasası ve ilgili yönetmelikler, İSG programlarında yüksek lisansını tamalayanlara ve koşulları sağlayan mezunlara B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olma fırsatı yaratmaktadır.

Biz yüksek lisans programlarımızda öğrencilerimizi güçlü akademik kadrolarımız ile gerekli bilgiler ile donatıyoruz. Sonra Çalışma ile ilgili bakanlığın açtığı uzmanlık sınavlarına girmenin yolunu açıyoruz. Sınavda başarı oranlarımız oldukça yüksek.

Mezunlarımızı iş dünyamızda etkin görevlerde görüyoruz. İş Güvenliği uzmanlığı sorumluluk duygusunu geliştiren, coşkulu, çalışanların yaşamını daha güvenli kılmaya yönelik bir çalışma alanıdır.

Programlarımızda konuya ilişkin tüm temel bilgileri vermekteyiz. Temel bilgiler, tarihçe, istatistik, ulusal ve uluslararası kurumlar, güvensiz koşullar ve güvensiz davranışlar, fiziksel, kimyasal, bilolojik, ergonomik ve psikolojik etmenler ile iş kazaları ve meslek hastalıkları ile gerekli önlemleri anlatıyoruz.

Öğrencilerimizden gelen geri bildirimlerden işlerinde başarılı ve mutlu olduklarını anlıyoruz. Mezunlarımızın büyük bölümü gerekli koşulları sağlayarak A sınıfı uzmanlık belgesine ulaştılar. Bize katılın başarıyı yakalayın.