İstanbul Okan Üniversitesi

Yabancı Diller Koordinatörlüğü

MENU

Sevgili Öğrencilerimiz,

Son yıllarda iletişim teknolojisi ve araçlarında izlediğimiz baş döndürücü hızdaki gelişmeler, her türlü bilgi ve ürüne ulaşımı dünya çapında kolaylaştırıp, yaygınlaştırmaktadır. Buna karşılık tüm sektörler için geçerli olmak kaydıyla, her türlü bilgi ve ürünün, sunum kalitesi ve pazarlanması açısından, uluslararası rekabete açık olması gerçeği ile karşı karşıyayız.

Gerek ekonomik ve siyasal gerekse sosyal, kültürel, sanatsal alanlarda ulusal ve bölgesel sınırları aşıp uluslararası ortamlarda varlığımızı göstererek ülkemizi güçlendirmek için gerekli olan temel eğitim yabancı dilden geçmektedir. Hangi sektörde, hangi meslekte olursa olsun uluslararası gelişmeleri izlemek ve oluşumlara aktif olarak katılmak için yabancı dil eğitiminin öneminin bilincinde olan İstanbul Okan Üniversitesi, Hazırlık Programına büyük önem vermektedir.

Üniversite eğitiminiz boyunca ve daha sonraki profesyonel iş yaşamınızda ve entelektüel gelişiminizde sizi uluslararası alanlara taşıyacak temeli, hazırlık programındaki yoğun ve verimli çalışmanızla elde edeceksiniz. Bu süreçte başarılı olmanız için tüm olanaklarımızla yanınızda olacağız.

Yeni Akademik Yılınızda başarılar dilerim.