İş Dünyası İle İlişkiler

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü, bilim ve teknolojideki hızlı ilerlemeleri yakalayabilmek için programını ve sistemini sürekli geri bildirim alarak yenileyip, güncellemektedir. Bu geri bildirimi de mezun ya da çalışan öğrencilerinden veya yakın olduğu iş dünyasından almaktadır.

Üniversitemizin 'İş Dünyasına En Yakın Üniversite Olma' hedefi ve bununla ilgili yoğun çalışmaları Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne teknolojisini ve imkanlarını yenilemek için büyük imkanlar sunmaktadır. Özellikle üniversitemizin bir çok büyük firma ile yapılan ikili anlaşmalar sayesinde, eğitimi devam eden öğrencilerimiz bu firmaların uygun departmanlarında staj yapma imkanı bulabilmekte, eğitimi devam ederken aynı zamanda bu ve benzeri firmalarda part - time çalışabilmektedirler. Bu sayede öğrencilerimiz teorik ve pratik bilgiyi üniversitemizde öğrenmekte, uygulamasını ise gerçek yaşamda görmektedir. Öğrencinin iş dünyasıyla olan bu direkt bağlantısı sayesinde hem öğrenci mezun olduğunda kolayca iş bulabilmekte hem de bölümümüz çalışan ve staj yapan öğrenciler ile iş dünyasıyla iç içe olmaktadır.

İşyerinde Eğitim Programı (O’COOP COOPerative Learning) hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.