OPDEM Hakkında

MENU

OPDEM HAKKINDA

İstanbul Okan Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi (OPDEM), İstanbul Okan Üniversitesi öğrencilerine (lisans, yüksek lisans, meslek yüksekokulu öğrencileri) psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti sağlayan birimdir.

AMACIMIZ NE?

  • Duygusal, zihinsel veya davranışsal alanlarda zorlandığınız konuların üstesinden gelebilmenizi sağlayacak baş etme becerilerini kazandırmak,
  • Günlük ve akademik hayatınızda, arkadaşlık ve özel ilişkilerinizde engel oluşturabilecek konularda yardımcı olmak ve bu konulara yönelik önleyici çalışmalar yapmaktır.

OPDEM’de görüşmeler gizlilik ve tarafsızlık ilkeleri göz önünde tutularak yapılır.

  • Gizlilik ilkesine göre; yapılan tüm görüşmeler gizli tutulur. Kişinin bilgisi dışında ve onayı alınmadan danışanın bilgileri hiçbir kişi, birim ya da kurumla paylaşılamaz.
  • Tarafsızlık ilkesine göre ise OPDEM’e başvuran adaylar hiçbir fark (cinsiyet, cinsel yönelim, cinsiyet kimliği, sosyal sınıf, din, ırk, etnik kimlik v.b) gözetilmeksizin OPDEM hizmetlerinden yararlanırlar.

Merkezin Yeri
Tuzla Kampüsü: Okan Yaşam Merkezi 2. Kat (Yaşam Merkezi’nden Spor Salonu’na giden koridordaki merdivenler kullanılarak 2. kata çıkılmaktadır)

Telefon: Tuzla Kampüsü: 0 (216) 677 16 30 Dahili: 3634 ve 3635
E-posta:opdem@okan.edu.tr