Tümay Özokur ile Oyunculuk Atölyesi

MENU
Tümay Özokur ile Oyunculuk Atölyesi

Türkiye’de menajerlik (casting) mesleği denince akla gelen ilk isim olan Tümay Özokur, tecrübelerini 10. Kısa Film Festivalimizde yapacağı Oyuncu Olmak İsteyen Parmak Kaldırsın adlı atölyesinde paylaşıyor. Bu etkinlik yalnızca oyuncular ya da menajerler için değil hangi alanda olursa olsun kariyerinin başında olan herkes için hayatına yön verirken doğru kararlar almak adına bir yol gösterici olacak.

Yirmi yıldır sinema ve dizi sektöründe oyuncu menajeri ve eğitmeni olarak hizmet veren Tümay Özokur’un, birikimlerinden yola çıkarak hazırladığı bu çok yönlü ve interaktif etkinlikte, hem oyuncu adaylarına motivasyon ve bilgi kaynağı olarak rehberlik edecek hem de hayatının oyuncusu olarak kalmak isteyenlere mutlu ve başarılı olmanın kapılarını aralayacaktır.

Şanslı Etkinlik katılımcıları aynı zamanda Özokur’un deneyimlerini kaleme aldığı aynı adlı kitabına sahip olma şansına da sahip olabilecektir.

Etkinlik 22 Nisan 2020 tarihinde Kısa Film Festivalimiz içerisinde gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe katılım açık olacaktır.

Tümay Özokur ile Oyunculuk Atölyesi

Tümay Özokur Hakkında

Tümay Özokur 1968 yılında Bursa’da doğdu. İlk ve orta öğretimini Bursa’da tamamladıktan sonra, Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Türkiye’nin ilk oyunculuk ajansı Tümay Özokur Kariyer ve Şöhret Yönetimi’ni kurdu.

Sanatın ve sanatçının ölümsüzlüğüne inanan Özokur, Türkiye’de televizyon, sinema ve tiyatronun hem akıllarda, hem yüreklerde yer etmiş, yaşamını sanatına adamış usta isimlere menajerlik hizmeti vermektedir. Sektörün öncü markası olarak çok sayıda ünlü isme şöhretin kapılarını açmıştır.

Arsen Gürzap, Asuman Dabak, Ayten Uncuoğlu, Bennu Yıldırımlar, Cezmi Baskın, Ercan Bostancıoğlu, Işıl Yücesoy, Ruhsar Öcal, Salih Güney, Serpil Tamur, Yıldız Kültür, Yılmaz Gruda gibi Türk seyircisinin sevgisini kazanmış birçok sanatçıyı temsil ederek, menajerlik ve kariyer yönetimi hizmeti vermeye devam etmektedir.

Sektöre vefa borcu olarak 2013 yılında Tümay Özokur Yaşam Atölyesi’ni kurmuştur.