Yücel Kurtul İle Kısa Filmde Color Atölyesi

MENU
Yücel Kurtul İle Kısa Filmde Color Atölyesi

ŞARTNAME VE ATÖLYE HAKKINDA
İstanbul Okan Üniversitesi 9. Kısa Film Festivali kapsamında colorist Yücel Kurtul ile “Kısa filmde Renk Atölyesi” düzenliyor.

Atölyenin amacı dijital teknolojinin geliştiği bugünlerde film yapımının en önemli aşamalarından biri haline gelen renk düzeltme alanında ilgili öğrencilere temel bilgileri aktarabilmek ve onları bu alana yakınlaştırmaktır.

Atölye katılımına aday olan öğrencilerinin dijital teknolojiler ve renk konusuna ilgi duymaları ve asgari teknik bilgiye sahip olmaları beklenmektedir.

Atölye 29 Nisan 2019 Pazartesi günü, belirli aralar verilerek tüm gün sürecektir ve İstanbul Okan Üniversitesi, Tuzla Kampüsü Sinema TV Bölümü Stüdyosunda gerçekleşecektir.

KATILIM ŞARTLARI
Color Atölyesine katılabilmek için üniversite öğrencisi olmak zorunludur.
Sinema TV ve ilgili bölümlerde okumak zorunlu değildir, atölye tüm üniversite öğrencilerine açıktır.
Color Atölyesi on beş (15) kişi ile sınırlıdır.

İstanbul Okan Üniversitesi Sinema TV bölümü başvurular arasından tüm şartları karşılayan, konuya eğilimli öğrencilerden, Türkiye’deki tüm üniversiteler arasında bir denge kurmaya çalışarak on beş öğrenci seçecektir.

Seçilen öğrencilere atölyeye katılabilecekleri bilgisi verilir. Seçilenler arasında katılım sağlayamayan olursa yedek adaylardan biri seçilecektir.

ATÖLYEYE BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
(Başvuruda bulunan öğrenciler bu şartları kabul etmiş sayılır.)

YÜCEL KURTUL
Yücel Kurtul colorist ve post prodüksiyon supervisor’dır.

Başka Dilde Aşk, Bütün Saadetler Mümkündür, Bahar İsyancıdır, Elveda Katya, Mihrez:Cin Padişahı, Deniz Seviyesi, Hep Yek gibi birçok uzun metraj filmin; Adana 01 gibi dizilerin ve ödüllü birçok kısa filmin renk düzeltmesini yapmıştır. İstanbul’da kendine ait UNITE adlı post prodüksiyon şirketinde çalışmalarını sürdürmektedir.

İLETİŞİM
Görkem Önal
gorkem.onal@okan.edu.tr
0 (216) 677 16 30 - 2731
Tepeören Mah. Ballıca Yolu Cad. İstanbul Okan Üniversitesi Rektörlük, Blok No: 11/11 Tuzla - İstanbul