Haberler

05 Şubat 2020

Mehmet Yaşin’den Gastronomi Yazarlığı Dersi

Türkiye’nin ilk ve tek tam zamanlı Kahve Bilimi ve Uygulamaları...

18 Kasım 2019

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Üniversitemiz ile işbirliği protokolü imzaladı

Gurme 2019 - Diyarbakır Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı kapsamında...

14 Haziran 2019

Gastronomi Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi İlkay Gök Kanal D Haber’deydi

Gastronomi Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi İlkay Gök Kanal D...

17 Nisan 2019

Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık Dersimiz ATV’deydi

Gastronomi Bölümümüzün Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık De...

26 Kasım 2018

Gastronomi Bölümümüzün yeni dersi medyada geniş yer buldu

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Bölümümüzün müfredatına aldığı Kebap Dersi basında...

02 Kasım 2017

Gastronomi ve Seyahat Yazarlığı Dersi’nin saha çalışması Mudurnu’da yapıldı

Gastronomi Bölümümüz üniversite-özel sektör işbirliklerine 2017-2018 Akademik Yılı’nda yenisini ekledi:...

14 Eylül 2017

Gastronomi Bölümümüzden, Geleneksel Makarna Partisi

Gastronomi Bölümümüz, Geleneksel Makarna Partisi’nin 4.’sünü 14 Eylül 2017 Perşembe...

12 Temmuz 2017

Yunanistan gezimiz

Gastronomi Bölümü hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından 12-15 Nisan 2017 tarihleri arasında...

09 Mayıs 2017

Gastronomi Bölümümüz Gurme Fest’te

11-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Sarıyer’deki Event Garden’da yapılacak olan Gurme...

17 Nisan 2017

3 Gurme 3 Köfte

Hürriyet köşe yazarı Sahrap Soysal, Hürriyet köşe yazarı ve “Lezzet Durakları”...

24 Mart 2017

Yrd. Doç. Dr. İlkay Gök, Show TV Ana Haber’deydi

Gastronomi Bölümümüzün Türkiye temsilciliğini yaptığı Action Kashkarikas Show TV Ana...

20 Mart 2017

Action Kashkarikas, Gastronomi Bölümümüzün desteğiyle ilk kez İstanbul’da!

Türk Sefarad Mutfağı’nın Fransa’da ilk akla gelen ismi eğitmen-şef ve...

4