Haberler

14 Eylül 2017

Gastronomi Bölümümüzden, Geleneksel Makarna Partisi

Gastronomi Bölümümüz, Geleneksel Makarna Partisi’nin 4.’sünü 14 Eylül 2017 Perşembe...

12 Temmuz 2017

Yunanistan gezimiz

Gastronomi Bölümü hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından 12-15 Nisan 2017 tarihleri arasında...

09 Mayıs 2017

Gastronomi Bölümümüz Gurme Fest’te

11-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Sarıyer’deki Event Garden’da yapılacak olan Gurme...

17 Nisan 2017

3 Gurme 3 Köfte

Hürriyet köşe yazarı Sahrap Soysal, Hürriyet köşe yazarı ve “Lezzet Durakları”...

24 Mart 2017

Yrd. Doç. Dr. İlkay Gök, Show TV Ana Haber’deydi

Gastronomi Bölümümüzün Türkiye temsilciliğini yaptığı Action Kashkarikas Show TV Ana...

20 Mart 2017

Action Kashkarikas, Gastronomi Bölümümüzün desteğiyle ilk kez İstanbul’da!

Türk Sefarad Mutfağı’nın Fransa’da ilk akla gelen ismi eğitmen-şef ve...

13 Mart 2017

Gastronomi Bölümü öğrencimizden Dünya 4’üncülüğü

Gastronomi Bölümü öğrencimiz Alper Güler, Dubai World Trade Center'da 26 Şubat-3...

13 Şubat 2017

Engelleri aşan Sevgililer Günü kutlaması

Gastronomi Bölümü öğrencilerimiz Sevgililer Günü etkinliği kapsamında Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Özel...

06 Şubat 2017

Gastronomi Fuarı’ndan 5 madalya ile döndük

Gastronomi Bölümümüzün birinci sınıf öğrencilerinden oluşan ekip ve Meslek Yüksekokulu...

05 Ocak 2017

Endüstri Ürünleri Tasarımı ve Gastronomi Bölümlerimizden Yenilenebilir Sergi

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümümüzün ve Gastronomi Bölümümüzün öğrencileri, geleneksel Türk tatlı...

27 Aralık 2016

Gastronomi öğrencilerimiz ve Ömür Akkor’dan binlerce yıllık tarifler

Mutfak şefi ve araştırmacı yazar Ömür Akkor Gastronomi Bölümümüzün ev...

02 Aralık 2016

Yrd. Doç. Dr. İlkay Gök’ün hamsideki Omega-3 haberleri

Gastronomi Bölüm Başkanımız Yrd. Doç. Dr. İlkay Gök’ün hamsideki Omega-3 hakkında...

5