Türkiye’nin ilk ve tek tam zamanlı Kahve Bilimi ve Uygulamaları...
Gurme 2019 - Diyarbakır Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı kapsamında...
Gastronomi Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi İlkay Gök Kanal D...
Gastronomi Bölümümüzün Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık De...
Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Bölümümüzün müfredatına aldığı Kebap Dersi basında...
Gastronomi Bölümümüz üniversite-özel sektör işbirliklerine 2017-2018 Akademik Yılı’nda yenisini ekledi:...
Gastronomi Bölümümüz, Geleneksel Makarna Partisi’nin 4.’sünü 14 Eylül 2017 Perşembe...
Gastronomi Bölümü hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından 12-15 Nisan 2017 tarihleri arasında...
11-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Sarıyer’deki Event Garden’da yapılacak olan Gurme...
Hürriyet köşe yazarı Sahrap Soysal, Hürriyet köşe yazarı ve “Lezzet Durakları”...
Gastronomi Bölümümüzün Türkiye temsilciliğini yaptığı Action Kashkarikas Show TV Ana...
Türk Sefarad Mutfağı’nın Fransa’da ilk akla gelen ismi eğitmen-şef ve...