Anasayfa

MENU

Gastronomi'de Bir Öncü
Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü; Türk ve dünya mutfağı geleneklerini yaşatmaya, modern mutfak uygulamalarını takip etmeye, bilimsel birikimini artırmaya, sektörle işbirliğini güçlendirmeye, iş yaşamına en yakın bölüm olmaya, iş bulma garantili mezunlar vermeye devam ediyor…

Gastronomi Eğitiminde Bir Öncü
Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü, yiyecek-içecek endüstrisi ile ilgili tüm alanlarda bilgi birikimini artırmanın yanı sıra, uygulamalı eğitimin kalitesini uluslararası düzeye çıkarmayı, gastronomi eğitiminde mükemmele ulaşmayı ve sektör ile işbirliğini daha da güçlendirerek ihtiyaç duyulan, vazgeçilmez niteliklere sahip mezunlar yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Bu amaçla;

  • lisans ve yüksek lisans düzeyinde kuramsal ve uygulamalı eğitimler,
  • bilimsel araştırmalar,
  • sektörün önde gelen yiyecek-içecek işletmelerinde yapılan stajlar,
  • yönetici asistanlığı (intern gastronomi) programı,
  • yarışmalar,
  • yabancı dil eğitimi,
  • alanında uzman sektör temsilcilerinin bilgi birikimlerini öğrencilerle paylaştığı seminer ve konferanslar aracılığıyla gastronomi alanında akademik ve sektörel gelişime katkıda bulunmaktadır.

Unilever ile Dev İşbirliği

Anasayfa

Duyurular

Tüm duyurular için tıklayınız

08 Eylül 2017

Gastronomi Bölümü Ders Programı açıklandı

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız....

devamı
26 Ocak 2017

Bahar Dönemi Ders Programı açıklandı

Haftalık Ders Programı için tıklayınız....

devamı
21 Aralık 2016

Gıda atıklarından lezzetli reçeteler

Gastronomi Bölümümüz “KASHKARIKAS Hareketi” Projesi’nin bir parçası oluyor. Bu uluslararası...

devamı
04 Ekim 2016

Gastronomi Bölüm Başkanımız ATV’deydi

Gastronomi Bölüm Başkanımız Yrd. Doç Dr. İlkay Gök, ATV ve...

devamı
15 Ocak 2015

Erasmus Information Meeting for All Foreign Degree Students

Erasmus Office is organising an Erasmus orientation meeting for all...

devamı
08 Ocak 2015

Telafi Sınavı Duyurusu!

İstanbul’daki yoğun kar yağışı nedeniyle 8 Ocak 2015 Perşembe günü...

devamı
08 Ocak 2015

Hava muhalefeti nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verilecek!

Hava muhalefeti nedeniyle Üniversitemizin sadece Tuzla Kampüsü'nde eğitime 1 gün...

devamı
08 Ocak 2015

Hava muhalefeti nedeniyle önemli duyuru!

08.01.2015 Perşembe günü tüm servislerin saat 16.30’da hareket etmesine, 08.01.2015 Perşembe...

devamı

Haberler

Tüm haberler için tıklayınız

Gastronomi Bölümümüzden, Geleneksel Makarna Partisi
14 Eylül 2017

Gastronomi Bölümümüzden, Geleneksel Makarna Partisi

Gastronomi Bölümümüz, Geleneksel Makarna Partisi’nin 4.’sünü 14 Eylül 2017 Perşembe...

Yunanistan gezimiz
12 Temmuz 2017

Yunanistan gezimiz

Gastronomi Bölümü hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından 12-15 Nisan 2017 tarihleri arasında...

Gastronomi Bölümümüz Gurme Fest’te
09 Mayıs 2017

Gastronomi Bölümümüz Gurme Fest’te

11-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Sarıyer’deki Event Garden’da yapılacak olan Gurme...

3 Gurme 3 Köfte
17 Nisan 2017

3 Gurme 3 Köfte

Hürriyet köşe yazarı Sahrap Soysal, Hürriyet köşe yazarı ve “Lezzet Durakları”...

Yrd. Doç. Dr. İlkay Gök, Show TV Ana Haber’deydi
24 Mart 2017

Yrd. Doç. Dr. İlkay Gök, Show TV Ana Haber’deydi

Gastronomi Bölümümüzün Türkiye temsilciliğini yaptığı Action Kashkarikas Show TV Ana...

Action Kashkarikas, Gastronomi Bölümümüzün desteğiyle ilk kez İstanbul’da!
20 Mart 2017

Action Kashkarikas, Gastronomi Bölümümüzün desteğiyle ilk kez İstanbul’da!

Türk Sefarad Mutfağı’nın Fransa’da ilk akla gelen ismi eğitmen-şef ve...

Gastronomi Bölümü öğrencimizden Dünya 4’üncülüğü
13 Mart 2017

Gastronomi Bölümü öğrencimizden Dünya 4’üncülüğü

Gastronomi Bölümü öğrencimiz Alper Güler, Dubai World Trade Center'da 26 Şubat-3...

Engelleri aşan Sevgililer Günü kutlaması
13 Şubat 2017

Engelleri aşan Sevgililer Günü kutlaması

Gastronomi Bölümü öğrencilerimiz Sevgililer Günü etkinliği kapsamında Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Özel...