Mehmet Yaşin’den Gastronomi Yazarlığı Dersi
Türkiye’nin ilk ve tek tam zamanlı Kahve Bilimi ve Uygulamaları...
İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü; Türk ve dünya mutfağı geleneklerini yaşatmaya, modern mutfak uygulamalarını takip etmeye, bilimsel birikimini artırmaya, sektörle işbirliğini güçlendirmeye, iş yaşamına en yakın bölüm olmaya, iş bulma garantili mezunlar vermeye devam ediyor…
Gastronomi Eğitiminde Bir Öncü
İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü, yiyecek-içecek endüstrisi ile ilgili tüm alanlarda bilgi birikimini artırmanın yanı sıra, uygulamalı eğitimin kalitesini uluslararası düzeye çıkarmayı, gastronomi eğitiminde mükemmele ulaşmayı ve sektör ile işbirliğini daha da güçlendirerek ihtiyaç duyulan, vazgeçilmez niteliklere sahip mezunlar yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Bu amaçla;
Tüm duyurular için tıklayınız
Gastronomi Bölümümüz “KASHKARIKAS Hareketi” Projesi’nin bir parçası oluyor. Bu uluslararası...
devamıGastronomi Bölüm Başkanımız Yrd. Doç Dr. İlkay Gök, ATV ve...
devamıTüm haberler için tıklayınız
Türkiye’nin ilk ve tek tam zamanlı Kahve Bilimi ve Uygulamaları...
Gurme 2019 - Diyarbakır Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı kapsamında...
Gastronomi Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi İlkay Gök Kanal D...
Gastronomi Bölümümüzün Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık De...
Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Bölümümüzün müfredatına aldığı Kebap Dersi basında...
Gastronomi Bölümümüz üniversite-özel sektör işbirliklerine 2017-2018 Akademik Yılı’nda yenisini ekledi:...
Gastronomi Bölümümüz, Geleneksel Makarna Partisi’nin 4.’sünü 14 Eylül 2017 Perşembe...
Gastronomi Bölümü hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından 12-15 Nisan 2017 tarihleri arasında...