ISMMMO ve Üniversitemizin Lisansüstü Eğitim iş birliği genişledi!

20 Ağustos 2021

ISMMMO ve Üniversitemiz arasındaki Lisansüstü Eğitim Programları işbirliği, yüksek lisans programlarına ek olarak doktora programlarını da kapsayacak şekilde genişletildi.

Lisansüstü Eğitim Dekanımız Doç. Dr. Edin Güçlü Sözer, dekan yardımcımız Doç. Dr. Hüseyin Mert ve ISMMMO Oda Sekreteri Erol Demirel’in katılımı ile gerçekleşen toplantıda, doktora programlarının da kapsam içerisine alınmasına yönelik yapılan çalışmalar tamamlandı.

ISMMMO üyelerinin yaralanabileceği çok özel şartlar ile Tezli/Tezsiz Muhasebe ve Denetim Yüksek Lisans ve Doktora Programları’na katılmak için adayların üyelik bilgileri ile birlikte programlara başvurmaları gerekmektedir.

Üyelere sunulan özel fiyat ve şartlar aşağıda yer almaktadır:
Tezsiz Yüksek Lisans – Muhasebe ve Denetim - 15.250 TL
Tezli Yüksek Lisans – Muhasebe ve Denetim - 17.600 TL
Uzaktan Eğitim - Muhasebe ve Denetim - 12.100 TL
Doktora Muhasebe ve Denetim - 41.610 TL

* Fiyatlara %8 KDV dahil değildir. Tezsiz programlarda 12 ay, tezli programlarda 24 ay taksit imkanı sunulmaktadır.

Detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için Lisansüstü Eğitim Dekanlığı yetkilileri ile temas kurabilirsiniz.
Ertuğrul Özbaş ertugrul.ozbas@okan.edu.tr 0(212) 212 65 26 Dahili:1316
Hande Örs hande.ors@okan.edu.tr 0(212) 212 65 26 Dahili:1323