24 Kasım Öğretmenler Gününü “Öğretmenin Değişen Rolleri ve Çözüm Önerileri” teması ile kutladık

14 Aralık 2021

24 Kasım Öğretmenler Gününde Eğitim Fakültemiz öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Aysemin DURAN ve Dr. Öğr. Üyesi Engin BÜYÜKÖKSÜZ tarafından düzenlenen programa öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi. “Öğretmenin Değişen Rolleri ve Çözüm Önerileri” temalı programın açış konuşmaları Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Aytaç GÖĞÜŞ ve üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mustafa KOÇAK tarafından yapıldı. Davetli konuşmacılar Prof.Dr. Ali İlker GÜMÜŞELİ, Prof.Dr. Kürşat ÇAĞILTAY ve Dr. Öğr. Üyesi Sanem BÜLBÜL HÜNER Türkiye’de öğretmen yetiştirme sürecindeki değişim ve gelişmelerden, eğitimde teknoloji kullanımının avantajları ve sınırlılıklarından, Türkiye’de öğretmen olmanın önemi ve öğretmenlik mesleğine ilişkin bakış açısı konularından bahsettiler.

Büyük ilgi toplayan konuşmaların yanında üniversitemiz Konservatuvarı Müzik bölümü öğrencilerinden Ali Gür ve Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarından Dr. Şafak Tunalıoğlu saz ve keman dinletileriyle programa renk kattılar. Ayrıca İngilizce Öğretmenliği bölümü son sınıf öğrencilerimizden Melda Doğan, Buğrahan Özelçi ve Zeynep Kurtoğlu’nun sergiledikleri “Pandemide Öğretmen, Öğrenci, Veli” konulu drama etkinliği tüm izleyiciler tarafından çok beğenildi.