Öğretmen ve Öğrencinin İyi Oluş Hali

21 Aralık 2022

Öğretmen ve Öğrencinin İyi Oluş Hali” temalı Öğretmenler Günü programımız, Mütevelli Heyeti Başkanımız Bekir Okan, Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcımız Işıl Okan Gülen, Rektörümüz Prof. Dr. Mithat Kıyak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alinur Büyükaksoy ve Prof. Dr. Güliz Muğan, Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Ali İlker Gümüşeli, fakültemizin öğretim elemanları, öğrencileri ve misafirlerimizin katılımıyla gerçekleşti. Programın açış konuşmaları, Dekanımız Prof. Dr. Aytaç Göğüş, Rektörümüz Prof. Dr. Mithat Kıyak ve Mütevelli Heyeti Başkanımız Bekir Okan tarafından yapıldı. Davetli konuşmacılar, Öğretmen Akademisi Vakfı Genel Müdür Vekili Arzu Atasoy ve Dr. Öğr. Üyesi Sanem Bülbül Hüner, öğretmenin ve öğrencinin iyi oluş hali çerçevesinde, iyi oluş halini etkileyen faktörleri ve farklı bakış açılarını anlattılar. İlgiyle dinlenen konuşmalara, konservatuvarımızın Müzik Bölümü öğrencilerinden Ali Gür ile birlikte fakültemiz öğrencilerinden Simge Altuntaş’ın müzik dinletisi ve fakültemiz öğrencilerinin drama gösterisi eşlik etti. Öğretmen andı okunarak program kapanışı yapıldı. Program, Dr. Öğr. Üyesi Sanem Bülbül Hüner ve Öğr. Gör. Gonca Yıldırım’ın koordinatörlüğünde, Arş. Gör. Naile Osmanoğlu ve Arş. Gör. Şennur Eçmen’in katkılarıyla hayata geçirildi.