Üniversitemiz ile İAYOSB arasında işbirliği anlaşması imzalandı

27 Ağustos 2015

Kariyer Merkezimiz ve İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi (İAYOSB) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında üniversitemiz ile İAYOSB staj, COOPerative Learning-İşyerinde Eğitim ve istihdam konularında işbirliği ve çözüm ortaklığı yapacak, ortak eğitim projeleri geliştirecek.

Üniversitemiz, üniversite-sanayi işbirliklerine yönelik anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Kariyer Merkezimiz ve İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi (İAYOSB) arasında imzalanan işbirliği protokolü İAYOSB’ye üye olan firmaların, öğrencilerimize staj imkanı sunmasını, mezunlarımızın işe yerleştirmesini içerirken iki kurum protokol kapsamında çözüm ortaklığı yapacak ve ortak eğitim projeleri de geliştirecek.

İAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çökmez, imza töreninin ardından İAYOSB’nin kapılarını Okan Üniversitesi’ne staj, istihdam ve Ar-Ge konularında sonuna kadar açtığını belirtirken “Bu işbirliğinin uzun vadede her iki kuruma da önemli faydalar sağlayacağına inanıyorum” dedi.