PROMES Uygulamasına Katılım

27 Ekim 2021

Proje Odaklı Yenilikçi Mühendislik Araştırma ve Eğitim Sistemi (PROMES®) kapsamında ders uygulamalarını sanayi kuruluşlarının destek ve danışmanlığı ile yürütecek her sınıftan Mühendislik Fakültesi öğrencileri belirlenecektir.

2021-2022 Akademik Yılı'nda bu program yalnızca Bilgisayar, Yazılım, Elektrik Elektronik, Endüstri, Makine, Mekatronik, Otomotiv, İnşaat ve Genetik-Biyomühendislik Mühendisliği öğrencileri ile yürütülecektir.

PROMES® projelerine katılmak isteyen, ağırlıklı not ortalamaları (GANO) en az 2,20 olan ve yukarıda belirtilen lisans programlarımızın herhangi birinde herhangi bir sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin 8 Kasım 2021 Pazartesi Cuma saat 17:00’ye kadar Dekan Sekreteri Ayşegül Özdemir’e isimlerini ve iletişim bilgilerini yazdırmaları gerekmektedir.

Daha önce başvuru yapmış olanların tekrar başvurmalarına gerek yoktur.