Fikrin var filmin yoksa hemen başvur

08 Mart 2019
İstanbul Okan Üniversitesi Kısa Film Festivali kapsamında yapılan, Sinema TV Bölümümüzün ve Short by Short’un ortaklaşa düzenlediği FilmYAP! Atölyesi’ne kayıtlar başladı. Film fikri ya da hikayesi olup hayata geçiremeyen, desteğe ihtiyacı olan tüm üniversite öğrencilerine hayallerini gerçekleştirebilmek için bir fırsat sunan atölyeye son başvuru tarihi 31 Mart 2019 olarak belirlendi.

Film yapım desteği kazanan adaylar 30 Nisan 2019 tarihinde açıklanacak.

Her başvuru sahibi filmini anlatan kısa bir sinopsis ile başvuracaktır. Bu sinopsisler değerlendirildikten sonra FilmYAP! seçilecek 10 filmin yönetmeni ile bir araya gelecek ve yapılacak son eleme sonunda iki film yapım desteği kazanacaktır. FilmYAP! tüm üniversite öğrencilerine açıktır, sinema TV ya da ilgili bölümlerde okumak zorunlu değildir.