Öğrencilerimizden TUS’ta büyük başarı!

26 Ocak 2021

Tıp Fakültemizin ilk mezunları 2020-TUS değerlendirme raporunda 81 tıp fakültesi içinde 2. sırada yer aldı.

ÖSYM Başkanlığı 2020-TUS 1. ve 2. Dönem Değerlendirme Raporu’nu yayınladı. İstanbul Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ilk mezunları başarı sıralamasında 81 tıp fakültesi içinde İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin ardından 2. sırada yer aldı.

Rapordaki Klinik Tıp alanında başarı sıralamasında Okan mezunları 8. sırada yer alırken, Temel Tıp alanında başarı sıralamasında 81 Tıp Fakültesi arasında 10. sıraya yerleştiler.

Great success of our students in TUS!

The first graduates of our Faculty of Medicine were ranked 2nd out of 81 medical schools in the 2020-TUS assessment report.

ÖSYM Presidency published the 2020-TUS first and Second Term Evaluation Report. The first graduates of Istanbul Okan University Faculty of Medicine ranked 2nd after Istanbul Cerrahpasa Faculty of Medicine among 81 medical schools in the success ranking.

Okan graduates ranked 8th in the clinical medicine success ranking in the report while they ranked 10th among 81 medical schools in the basic medicine success ranking.