Üniversitemizin, Konfüçyus Enstitüsü Aracılığıyla İşbirliği Yaptığı Üniversiteler

13 Ocak 2017

Konfüçyus Enstitümüz dolayısıyla partner üniversitemiz olan Pekin Dil ve Kültür Üniversitesi (BLCU) ve BLCU’nun Konfüçyus Enstitüleri bağıyla partner olduğu tüm üniversitelerle işbirliği anlaşması imzaladık. Aralık ayında, Çin’in Kun Ming şehrinde yapılan imza töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Şule Kut yer aldı.

İşbirliği anlaşması yaptığımız üniversiteler şöyle: Hokuriku University, University of La Rochelle, National University of Modern Languages in Pakistan, National Autonomous University of Mexico, Keimyung University, The University of Sheffield, Webster University, University of South Carolina, George Mason University, Lucian Blaga University of Sibiu, Western Michigan University, University of Havana, Kansai Gaidai University, Catholic University of the Sacred Heart, Georgia State University, Suze Canal University.