Lisansüstü Öğrencilerine İkinci Diploma Şansı!

03 Mayıs 2016

Okan Üniversitesi yüksek lisans ve doktora programlarında kayıtlı öğrencilere çok özel şartlarla ABD Miami’de Kurulu Okan International University tarafından yürütülen İşletme, Sağlık Yönetimi ve Turizm İşletmeciliği uzaktan eğitim yüksek lisans programlarına da devam ederek aynı anda iki diploma sahibi olma olanağı sunulmaktadır.

Üniversitemiz öğrencileri, burada kayıtlı oldukları programlarda aldıkları derslerden uygun olanları oradaki yüksek lisans programında, Okan International bünyesinde aldıkları derslerden uygun olanları ise buradaki programda saydırarak, kredi transferi sayesinde daha kısa sürede iki diploma alma olanağına sahip olacaklardır.

Okan International bünyesindeki programlar ve kabul şartları konusunda OKAN INTERNATIONALadresinden bilgi alabilirsiniz. Eylül ayında başlayacak programlara için Okan Üniversitesi yüksek lisans ve doktora öğrencilerine bir sefere mahsus olmak üzere 3000 TL eğitim ücreti ile kayıt olanağı sunulmaktadır.

Dil seviyesi yeterli olmayan öğrencilerimiz için yaz döneminde yoğunlaştırılmış İngilizce dil kursları düzenlenecektir.

Detaylı Bilgi İçin
Hande Örs