Zorunlu/Seçmeli İngilizce Dersleri Muafiyet Sınavları

11 Mayıs 2021

Üniversitemizde verilen Zorunlu/Seçmeli İngilizce dersleri için 07-08 Haziran 2021 tarihlerinde O'Learn platformu üzerinden online muafiyet sınavları yapılacaktır. Lütfen muaf olmak istediğiniz dersin sınav gün ve saat bilgisi için tıklayınız.

SINAV TAKVİMİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Sınava sadece mezuniyet aşamasında olan son sınıf öğrencileri başvuru yapabilir. Bu koşulu taşımayan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Sınava girmek isteyen öğrencilerin aşağıda bulunan sınav başvuru formunu 31 Mayıs 2021 saat 23:59'a kadar doldurmaları gerekmektedir. Birden fazla ders için muafiyet başvurusu yapılabilmektedir. Lütfen ders kodu seçmeden önce muaf olmak istediğiniz dersin kodunun doğruluğundan emin olunuz. Sınavda başarılı olan öğrencilere "G" harf notu verilecektir.

BAŞVURU FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.