Anasayfa

MENU

İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü; Türk ve dünya mutfağı geleneklerini yaşatmaya, modern mutfak uygulamalarını takip etmeye, bilimsel birikimini artırmaya, sektörle işbirliğini güçlendirmeye, iş yaşamına en yakın bölüm olmaya, iş bulma garantili mezunlar vermeye devam ediyor…

Gastronomi Eğitiminde Bir Öncü
İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü, yiyecek-içecek endüstrisi ile ilgili tüm alanlarda bilgi birikimini artırmanın yanı sıra, uygulamalı eğitimin kalitesini uluslararası düzeye çıkarmayı, gastronomi eğitiminde mükemmele ulaşmayı ve sektör ile işbirliğini daha da güçlendirerek ihtiyaç duyulan, vazgeçilmez niteliklere sahip mezunlar yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Bu amaçla;

  • lisans ve yüksek lisans düzeyinde kuramsal ve uygulamalı eğitimler,
  • bilimsel araştırmalar,
  • sektörün önde gelen yiyecek-içecek işletmelerinde yapılan stajlar,
  • yönetici asistanlığı (intern gastronomi) programı,
  • yarışmalar,
  • yabancı dil eğitimi,
  • alanında uzman sektör temsilcilerinin bilgi birikimlerini öğrencilerle paylaştığı seminer ve konferanslar aracılığıyla gastronomi alanında akademik ve sektörel gelişime katkıda bulunmaktadır.

Duyurular

Tüm duyurular için tıklayınız

Haberler

Tüm haberler için tıklayınız