Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği

Dünyanın en önemli sektörlerinden biri haline gelen ve ülkemizde de her geçen gün gelişmekte olan Sivil Havacılık sektörüne mesleki donanımını teorik ve uygulamalı eğitimle pekiştirecek nitelikli ara insan gücü kazandırabilmek programımızın temel amacıdır. Öğrencilerimiz Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği sektörüne yönelik temel bilgileri uygulamalı olarak almaktadırlar.

Mezun olan öğrencilerimiz, Havayolu İşletmeleri ve Havaalanlarının değişik faaliyet alanlarında ve aynı zamanda havacılık sektörüyle ilişkide olan diğer işletmelerde istihdam edilebilmektedir. Eğitimlerimiz Türkçe ve İngilizce Programlar olmak üzere iki ayrı program olarak yürütülmektedir. İngilizce programında okuyacak öğrencilerimiz 1 yıl zorunlu İngilizce hazırlık eğitimi alacaklardır.

Eğitim Süresi: 2 yıl
İsteğe Bağlı Hazırlık: Var
Puan Türü: TYT
İkinci Öğretim: Yok
Staj: İsteğe bağlı staj mevcuttur

Ders müfredatını görüntülemek için tıklayınız.