Haberler

TÜBİTAK 1512 BİGG Programı’na başvuru zamanı

24 Haziran 2019

Teknoloji tabanlı ve yenilikçi iş fikri sahibi girişimcilere 200.000 TL'ye kadar hibe desteği verilen TÜBİTAK 1512 BİGG Programı’nın 2019 başvuruları başladı!

Herhangi bir şirkette ortaklığı bulunmayan, en az lisans son sınıf öğrencisi olan ve teknoloji tabanlı iş fikrini hayata geçirirken kendine hız verecek paraya ihtiyacı olan genç girişimciler TÜBİTAK’ın 200.000 TL'lik hibe programına başvuru yapabilir.

İstanbul Okan Üniversitesi olarak destekçisi olduğumuz, resmi uygulayıcı kuruluş Sabancı Üniversitesi Inovent A.Ş, programı BiGGinner adıyla yürütmektedir. BiGGinner, TÜBİTAK tarafından 1512 Bireysel Genç Girişimci Destekleme Programı kapsamında teknolojik iş fikri sahibi girişimcilerin iş fikirlerinin toplanması, desteklenmesi ve değerlendirilmesi ile ön değerlendirmeyi geçen girişimcilere yönelik ön kuluçka ve mentörlük desteklerinin verilmesi amacıyla görevlendirilmiştir.

Siz de İstanbul Okan Üniversitesi’nin otomotiv ve sağlık tematik alanlarında yetkin öğretim üyeleri ve sektör paydaşlarından mentörlük alarak iş fikrinizi geliştirmek ve Sabancı Üniversitesi destekleriyle BİGG programına hazırlanmak isterseniz, 7 Temmuz 2019'a kadar iş fikri başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvuru desteği ve iletişim için lütfen arproged@okan.edu.tr adresine yazınız.

Başvuru ve detaylar için tıklayınız.

TÜBİTAK 1512 BİGG programı ve BiGGinner hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.