Duyurular

2020 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Hareketlilik Programına Katılmaya Hak Kazananların Listesi

27 Ekim 2021

Erasmus başarı puanları (Dil puanı %50 ve GNO %50) dikkate alınmış olup, bir önceki duyurumuzdaki hareketlilik başvurularını değerlendirmede kullanılan değerlendirme ölçütleri ve ağırlıklı puanlar tablosuna göre Erasmus Nihai Puan hesaplanmıştır.

28.09.2021 tarihli sınava katılan ve 2021-2022 akademik yılı Bahar dönemi için Erasmus programından faydalanmaya hak kazananların listesi açıklanmıştır. İlk 44 kişi asıl liste olup sarı renkle işaretlenenler yedek listedir. Engelli öğrencilerimizin belge sunması gerekmektedir.

Sonuçları görüntülemek için tıklayınız.

NOT: Anlaşmalı Üniversiteler ve Kontenjanlarını Erasmus web sayfamızdan İkili Anlaşmalarkısmından kontrol edebilir bölüm/Fakülte koordinatörlerinizden detaylı bilgi alabilirsiniz. Tercihte bulunmadan önce okullar ve eğitim dilleri hakkında bilgi edinmeniz önemlidir.

Öğrenim hareketliliğine katılacak öğrencilerimiz Üniversite Tercih Dilekçelerini 02.11.2021 tarihine kadar bize bölüm koordinatörünüz tarafından onaylı bir şekilde erasmus@okan.edu.tr adresimize mail olarak göndermelidirler. (Yedeklerden hak kazananlarla ofisimiz direk irtibata geçecektir.)

Yabancı dil sınavına girmiş olan ancak başka bir geçerli dil puanını kullanmak isteyen adaylar, sistemden ilgili dil puanı seçeneğini ve puanını girmelidirler. Ayrıca bu puanı gösteren belgelerini, başvuru belgelerine (sistemdeki dosyalar bölümüne bir kopyasını yüklemek suretiyle) eklemelidirler ve erasmus@okan.edu.tr adresimize mail olarak göndermelidirler.

- Bölümünüzün anlaşmalı olduğu üniversitelerin listelerine, eğitim dillerine ve kontenjanlarına İkili Anlaşmalar tıklayarak ulaşabilirsiniz. (Sitedeki bilgiler kovid-19 ve başka idari sebeplerden dolayı değişiklik gösterebilir.

Başarılar Dileriz.