Duyurular

Ek Kontenjan İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı

26 Ekim 2021

Sevgili öğrenciler,

Ek kontenjan için planlanan OPAE yeterlilik sınavı 8 Kasım 2021 tarihinde yapılacaktır.

Sınav dört bölümden oluşmaktadır. Sınavı tamamlayabilmek için dört bölüme katılım zorunludur.

Sınav programı aşağıdaki gibidir.

8 Kasım Pazartesi – 10.00 – 11.30 Yazma Sınavı Birinci Bölüm
8 Kasım Pazartesi – 13.30 – 15.00 Yazma Sınavı İkinci Bölüm
Salı, Çarşamba – 9.30 **Konuşma Sınavı Üçüncü ve Dördüncü Bölümler birlikte yapılacaktır.

Sınavdan bir saat (60 dakika) önce sınav yerinde olunuz. Yanınızda tükenmez kaleminizi, kaleminizi ve silginizi getirmeniz gerekmektedir.

Sınav yerinizle ilgili bilgi, kayıt olurken verdiğiniz telefon numarasına gönderilecektir. Eğer 8 Kasım Pazartesi gününden önce sınav yerinizi bildiren bir mesaj almazsanız, 8 Kasım Pazartesi günü sabah 09.00’dan önce İnsan ve Toplum Bilimleri binasında, dördüncü katta bulunan 45 numaralı ofise geliniz.

***Konuşma sınavı listesine, sınıf yerleri ve saatleriyle birlikte pazartesi akşamı O’LEARN platformu üzerinden OPAE 2021 kursuna tıklayarak, “duyurular” sekmesinden ulaşabilirsiniz. Lütfen, https://olearn.okan.edu.tr/ sitesine erişebildiğinizden ve kullanıcı adı ve şifrenizin geçerli olduğundan emin olun. Eğer adınızı konuşma sınavı listesinde görmezseniz, adınız, soyadınız, bölümünüz ve OKAN kimlik numaranızla bu adreslerden birine mail atın:
zeynep.atakay@okan.edu.tr
hanen.andac@okan.edu.tr
nesli.avutman@okan.edu.tr.

Sınavın sonuçları 16 Kasım 2021 Salı günü “O’Learn” platformundan, OPAE 2021 dersler kısmında bulunan “notlarım” sekmesinden duyurulacaktır. O’Learn platformuna erişiminiz yoksa sınav sonuçlarınızı öğrenmek için 16 Kasım’da Uluslararası Öğrenci Ofisi’ne gidiniz.

COVID-19 virüsünün yayılmasını önlemek için maske takmak ve sosyal mesafeyi korumak gibi önemli kurallara uymanız istenmektedir.