İngilizce Hazırlık Yeterlilik Sınavı Online Sınav Bilgilendirmesi

02 Eylül 2020

Değerli Öğrencilerimiz,
14/09/2020 tarihindesabahsaat 10:00 da Blackboard üzerinden yapılacak olan online İngilizce muafiyet sınavı hakkında birkaç önemli adımı sizlere hatırlatmak istiyoruz.

• Sisteme https://olearn.okan.edu.tr/webapps/login/ sayfasından OKAN öğrenci numaranız ve OIS şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz.
  • Online platformda yapılacak sınav için kayıt yaptırdığınız takdirde yüzyüze sınava tekrar girme hakkınız yoktur. Her iki formatı birden alamazsınız.
  • Bilgisayarınızın çalıştığından, emin olun.
  • İnternet bağlantınızdan emin olun.
  • Ses kalitenizden emin olun.
  • Öğrenci kartınızın yanında olduğundan emin olun.
  • Yüzünüzün görünür olması gerekmektedir, ağzınızda maske bulunduğu takdirde maskeyi çıkartmanız gerekmektedir.
  • için sınavın anlaşılabilirliği adına sessiz bir ortamda bulunmanız gerekmektedir.

Sınav öncesinde;
Konuşma sınavı için;
***Yabancı öğrencilerin +UTC3 Türkiye saatine göre saat ayarlaması yapmaları gerekmektedir.
Konuşma sınavı için ihtiyacınız olacak şeyler;

• -Kamera
  • -Mikrofon
  • -Okan ID kartlarınız (Speaking sınavı başlamadan önce göstermeniz gerekmektedir)
Sınav ile ilgili detaylı adımlar ve ilgili yönergeler en kısa sürede sizlere websitemizden duyurulacaktır.