Uygulamalı Bilimler Fakültesi - Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu

19 Eylül 2023

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü için 02.09.2023 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adayların ön değerlendirme sonuçlarına göre Giriş Sınavına girmeye hak kazananların listesi aşağıda belirtilmiştir.

Listeyi görüntülemek için tıklayınız.

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü için 02.09.2023 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adayların ön değerlendirme sonuçlarına göre Giriş Sınavına girmeye hak kazananların listesi aşağıda belirtilmiştir.

Listeyi görüntülemek için tıklayınız.

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü için 02.09.2023 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adayların ön değerlendirme sonuçlarına göre Giriş Sınavına girmeye hak kazananların listesi aşağıda belirtilmiştir.