Söyleşi - İç Mimar Elif EGELİ - Mekanda Renk ve Işık - Marker Sunum Teknikleri

09 Şubat 2023

İstanbul Okan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu, Tasarım Bölümü, İç Mekan Tasarım Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz için,, Tasarım Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İsmail Doğan, program hocaları Öğr. Gör. Özge Çiçek Yıldız, Öğr. Gör. Didem Erdem hocalarımızın düzenlemiş olduğumuz ‘Sergi-Söyleşi-Dinleti’ etkinliğimizin bu dönemki konuğu İç Mimar Elif Egeli oldu. ‘Mekanda Işık ve Renk’ dersinin temeli olan ‘Marker Sunum Teknikleri’ hakkında eğitim alan öğrencilerimiz, İç Mimarlık ve İç Mekan Tasarımı hakkında piyasa tecrübesi olan hocalarıyla yaptığı söyleşide sektör ve meslek hakkında soru sorma fırsatı buldular. Ayrıca karma boyama ve sunum tekniği kullanan sanatçının eserleri üzerinde çalışma yapma fırsatı buldular.

Üç aşamadan oluşan etkinlik süresince öğrencilerimizde mesleki farkındalık, öğrenme ve kendini değerlendirme bilinci oluşturduk.