Hukuk Bölümümüzün Etkinlikleri

19 Nisan 2019

Hukuk Bölümümüz 17 Nisan 2019 Çarşamba günü “Kıdem Tazminatı” konulu bir konferans gerçekleştirdi. Hukuk Bölümü Adalet Programı Öğr. Gör. Sinan Derman'ın oturum başkanı olduğu toplantıya Mali Müşavir Hıdır Daştan ve İstanbul Barosu Anadolu Adliyesi Bölge Temsilcisi Av. Mehmet Ümit Erdem konuşmacı olarak katıldılar.

Hukuk Bölümü 18 Nisan 2019 Perşembe günü öğrencilerimizle birlikte İstanbul Anadolu Adliyesi’ne ziyarette bulundu. Öğrencilerimiz önce gruplar halinde ağır ceza davalarını takip ettiler. Daha sonra konferans salonunda Anadolu Adliyesi’ni tanıtan tanıtım videosunu izlediler. Ziyaret İstanbul Anadolu Adliyesi’nin baro bölümünün gezilmesi ve avukatların çalışma ve dinlenme alanlarının görülmesi ile son buldu.