Meslek Yüksekokulu - Öğretim Görevlisi Sonuçları

26 Eylül 2023

Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı için 02.09.2023 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran adayların Giriş Sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan aday aşağıda belirtilmiştir.

Listeyi görmek için tıklayınız.

Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı Programı için 02.09.2023 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran adayların Giriş Sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan aday aşağıda belirtilmiştir.

Listeyi görmek için tıklayınız.

Meslek Yüksekokulu Makine Programı için 02.09.2023 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran adayların Giriş Sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan aday aşağıda belirtilmiştir.