Duyurular

Anayasa Hukuku II (HUK118) Vize ve Final Sınavları ile Anayasa Hukuku (HUK135) Final Sınavı

26 Haziran 2020

24 Haziran 2020 tarihinde yapılmış olan Anayasa Hukuku sınavlarının TELAFİ SINAVI30 Haziran 2020 Salı günü 16.00-18.30 tarihlerinde UZEM üzerinden online yapılacaktır.

Hukuk Fakültemiz Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Başkanlığı'nca:
24 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilen

  • Anayasa Hukuku II (HUK118) vize ve final sınavları ile
  • Anayasa Hukuku (HUK135) final sınavının

gerçekleştirildiği çevrim içi sınav platformunda yaşanılan ve öğrenci kaynaklı olmayan problemler sebebiyle Anayasa Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanlığınca:

1- Anayasa Hukuku II (HUK118) vize ve final sınavları ile Anayasa Hukuku (HUK135) final sınavının telafisi uygun görülmüştür.

2- ANCAK, DİLEYEN ÖĞRENCİ 30 Haziran 2020 tarihli TELAFİ SINAVINAKATILACAKTIR.

3- TELAFİ SINAVINA KATILMAK İSTEMEYEN ÖĞRENCİNİN 24 HAZİRAN 2020 TARİHİNDE YAPILMIŞ SINAVDA ALACAK OLDUĞU NOT GEÇERLİ KABUL EDİLECEKTİR.

4- BU NEDENLE 24 HAZİRAN 2020 TARİHİNDE YAPILMIŞ OLAN SINAV, 30 HAZİRAN 2020 TARİHİNDE YAPILACAK TELAFİ SINAVINDAN SONRA DEĞERLENDİRİLECEK VE YALNIZCA TELAFİ SINAVINA KATILMAMIŞ ÖĞRENCİLERİN YANITLARI OKUNACAK VE NOTLANACAKTIR.

5- TELAFİ SINAVINA KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN ACİLEN DEKANLIĞA VE ÖĞRENCİ İŞLERİNE AYNI MAİLDE, AD SOYAD VE ÖĞRENCİ NUMARALARI VE SINAVINA GİRECEKLERİ ANAYASA HUKUKU DERS KODU İLE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

6- BAŞVURUDA BULUNMAMIŞ OLMAKLA BİRLİKTE FİİLEN TELAFİ SINAVINA KATILMIŞ ÖĞRENCİNİN 24 HAZİRAN 2020 TARİHLİ SINAV YANITLARI OKUNMAYACAK-DEĞERLENDİRİLMEYECEK, TELAFİ SINAVI YANITLARI OKUNUP, DEĞERLENDİRİLİP, BU SINAVDA ALMIŞ OLDUĞU NOT KABUL EDİLECEKTİR.

7- YAPILACAK TELAFİ SINAVINDA klasik sorular sorulacak ve fakat yanıtların sınav ekranında ilgili soruya verilecek yanıtların yazılması için bırakılmış boşluğa yazılması gerekecektir.

8- Benzer sorunların yaşanmaması için telafi sınavlarında öğrenci kaynaklı olmayan sorunların yeniden görülmesi ihtimalinde öğrencilerin sınav süresi içinde, sınavın bitmesini beklemeden ve problemi yaşadıkları an yalnızca Uzem birimine, ad ve soyadları ile girdikleri sınav bilgisi ve yaşadıkları problemi gösterir ekran görüntüsü ile ulaşmaları gerekmektedir.

9- Sınav bitiminden sonra Uzem ve Anayasa Hukuku dersi öğretim üyelerine ya da araştırma görevlisine problemlerini iletmeleri ya da yanıtlarının fotoğraflarını iletmeleri kabul görmeyecektir.