Üniversitemizden Kadınlar Günü’ne Özel Hatıra Ormanı

30 Mart 2022

Türkiye’nin en yeşil kampüslerinden birine sahip olan Üniversitemiz ve Orman Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen Hatıra Ormanı etkinliği sayesinde binlerce fidan toprakla buluştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte üniversitemizin kadın çalışanları adına toplam 5 bin adet fidan bağışlandı. Kadın çalışanlarımız fidanları, İstanbul Okan Üniversitesi Hatıra Ormanı için birlikte dikti.

Ballıca Köyü’nde gerçekleştirilen etkinlikte Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Mütevelli Heyet Başkan Yardımcımız Işıl Okan Gülen, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Koçak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alinur Büyükaksoy ve Prof. Dr. Güliz Muğan, akademisyenlerimiz ve idari çalışanlarımız fidanları toprakla buluşturarak ilk can suyunu verdi.