Haberler

2020-2021 Akademik Yılı’na merhaba dedik

05 Ekim 2020

“İş yaşamına en yakın üniversite” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Üniversitemiz, 5 Ekim 2020 Pazartesi günü Tuzla Kampüsümüzde düzenlenen törenle 2020-2021 Akademik Yılı’na “merhaba” dedi. Açılış konuşmaları ile başlayan program eğitim ateşinin yakılması ve öğrenci oryantasyonları ile devam etti.

Açılış konuşmasında Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan “İstanbul Okan Üniversitesi her zaman ilklerin üniversitesi oldu. İlk kez Girişimcilik Dersi’ni, Happy Life Programı’nı ve Kariyer ve Yaşam Dersleri’ni başlatan üniversiteyiz. Dört hastanemiz ile sağlık alanında öğretim gören öğrencilerimize kendi hastanemizde pratik yapma olanağı sunuyoruz. 2020 yılında küresel pandemi nedeniyle tüm dünyada eğitim sistemi değişti, pandemi şartlarına uyum sağladı. Biz de diğer dönemlerden farklı bir eğitim modeli ile tanışacağız. Bu yeni Akademik Yılın tüm akademik ve idari kadromuz ile siz sevgili öğrencilerimiz için başarılı geçmesini diliyoruz!” diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Koçak konuşmasında 2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde COVID-19 tedbirleri kapsamında Seyreltilmiş Hibrit Eğitim modeli ile eğitim yapacağımızdan söz etti.

Galeri