Aydos Ormanı’nı öğrencilerimiz temizledi

25 Eylül 2019

Let’s Do It! (Haydi Yapalım!)” çevre temizliği farkındalık hareketi 169 ülke ile eş zamanlı olarak 21 Eylül 2019 Cumartesi günü 81 ilimizde ve binlerce noktada gerçekleştirildi. Dünya genelinde Let’s Do It! Foundation tarafından organize edilen Dünya Temizlik Günü’nde İstanbul’da belediyeler, üniversiteler, STK’lar ve gönüllülerle birlikte çok geniş katılımlı bir çöp toplama etkinliği yaptı.

Tüm dünyada büyük ilgi gören bu etkinliğin 2019 yılı İstanbul temsilcisi seçilen Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sinema-TV Bölümü Araştırma Görevlimiz Görkem Önal ve çalışanlarımızdan, öğrencilerimizden oluşan 80 kişilik ekip, Kartal’da çöp toplama etkinliğine katıldı. Kartal Aydos Ormanı’ndaki atıkları topladı.