Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Semih Baskan’a Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülü

21 Kasım 2018

Bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen “Yılın Başarılı Sağlık Yöneticisi Ödülleri” ve “Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri” ortak ödül töreni 20 Kasım 2018 Salı akşamı Kolan International Hospital’de gerçekleştirildi. Sağlık Gönüllüleri - Türkiye ve Hospitalmanager Dergisi’nin düzenlediği ortak törende sağlık yönetimi alanında Türkiye’nin önde gelen isimlerinden oluşan jüri üyelerinin belirlediği kişi ve kuruluşlara ödülleri verildi.

Sağlık Gönüllüleri - Türkiye tarafından verilen “Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri”nin sahiplerinden biri de Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Semih Baskan oldu. Prof. Dr. Baskan “Sağlıkta Sivil Toplumun Gelişimine Sağlamış Oldukları Değerli Katkılar” nedeniyle ödüle layık görüldü.