Zorunlu/Seçmeli İngilizce Bahar Dönemi Dersleri Muafiyet Sınavı

11 Şubat 2021

Yabancı Diller Koordinatörlüğü bünyesinde verilen Zorunlu/Seçmeli İngilizce Bahar dönemi dersleri için01-02 Mart 2021 tarihlerinde O'Learn platformu üzerinden online muafiyet sınavları yapılacaktır. Lütfen muaf olmak istediğiniz dersin sınav gün ve saat bilgisi için tıklayınız.

Sınav Takvimi için tıklayınız.

Sınava girmek isteyen öğrencilerin aşağıda bulunan sınav başvuru formunu 20 Şubat saat 23:59'a kadar doldurmaları gerekmektedir. Her öğrenci sadece tek bir ders için başvuruda bulunabilir. Birden fazla sınava başvuran ve giren öğrencilerin sınavları değerlendirilmeye alınmayacaktır. Lütfen kodu seçmeden önce muaf olmak istediğiniz ders kodunun doğruluğundan emin olunuz. Sınavda başarılı olan öğrencilere "G" harf notu verilecektir.

Başvuru Formu için tıklayınız.