Duyurular

Ek Yerleştirme’de Okanlı olma şansın devam ediyor

29 Ağustos 2019
Duyurular

Ek Yerleştirme’de de başarıyı destekleyen İstanbul Okan Üniversitesi özel burs olanakları hakkında bilgi almak için 444 OKAN (6526) numaralı Çağrı Merkezi’mizi arayabilirsiniz.

Meslek Yüksekokulumuz 2019-2020 Akademik Yılı’ndan itibaren Tuzla Kampüsümüzde eğitim vermeye başlayacaktır.

20. yılında İstanbul Okan Üniversitesi, 26.000 öğrencisine üst düzey kalitede eğitim veriyor. Tuzla’da eşsiz altyapı özelliklerine sahip modern kampüsümüz, şehir konforunu doğal güzelliklerle iç içe sunuyor. 16 fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu, enstitüsü ve konservatuvarında güçlü akademik kadrosuyla sektörlerin en çok ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik eğitim programlarını hayata geçiren İstanbul Okan Üniversitesi, Türk yükseköğreniminde birçok ilke imza atarak ülkemizi çağdaş yarınlara taşıyacak nesiller yetiştirmeye devam ediyor.

Okan öğrencileri, kariyer hayatlarında büyük avantaj sağlayacak iki farklı yabancı dil bilgisine sahip olarak mezun oluyorlar. İngilizce hazırlık sınıfının yer aldığı İstanbul Okan Üniversitesi’nde öğrencilerimiz, ikinci yabancı dil olarak Çince, Rusça ve Arapça dillerinden birini seçme imkanına sahipler. Böylece İngilizcenin yanında küresel ölçekte hızla yükselen coğrafyaların dillerini öğrenerek çağdaşlarıyla kolayca rekabet edebiliyorlar.


Günümüz koşullarında parlak bir kariyer hedefine ulaşmak için mesleki bilgi birikiminin yanında sosyal ve kültürel gelişimin önemine de inanan İstanbul Okan Üniversitesi, öğrencilerine ‘mutlu yaşam’ın kapılarını aralıyor. Öğrenciler, Türkiye’de ilk kez İstanbul Okan Üniversitesi’nin başlattığı Kariyer ve Yaşam Programı kapsamındaki “Happy Life” programı ile golften Latin danslarına, satrançtan tenise kadar farklı branşlara yönelik derslere katılıyorlar. Sergi ve etkinliklere katılım gibi sosyal aktivitelerin de değerlendirildiği “Happy Life” programını başarıyla tamamlayarak mezun olan öğrencilerimiz, iş hayatına daha sosyal ve özgüvenli şekilde başlıyorlar.