2018 Sözleşme Döneminde Erasmus Programına Katılmaya Hak Kazanan Öğrenciler

01 Mart 2019

Erasmus başarı puanları Dil puanı(%50) ve GNO(%50) dikkate alınarak ve Erasmus hareketliliğine önceden katılmış öğrencilerden hareketlilik başına -10 puan kesilerek belirlenmiştir.

19 Şubat 2019 tarihli sınava katılan ve 2019 - 2020 akademik yılında Erasmus programından faydalanmaya hak kazanan öğrenciler için 6 Mart 2019 Çarşamba günü 12:30 - 14:00 arasında İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi B303 numaralı sınıfta bir oryantasyon toplantısı düzenlenecektir. Toplantıda öğrencilere Erasmus süreçleri anlatılacak ve tüm sorular yanıtlanacaktır. Öğrencilerin toplantıya gelmeden önce Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği sayfasındaki bilgileri okumuş olmaları verimi artıracaktır. Oryantasyona katılım zorunludur.

B1 seviyesinin altında dil puanı elde etmiş öğrencilerimizden dil destek kursuna katılmak isteyenlerin, Yaşam Merkezi -1. Kattaki Kariyer Merkezi’ne kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Dersler 4 Mart 2019 Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır.

Dil puanı ve GNO ortalaması dikkate alınarak hazırlanan Erasmus Programı’nı kazananlar listesi için tıklayınız.