Mezuniyet Şartları ve Kariyer Olanakları

Programdan mezun olabilmek için, toplam ders yükünün 4.00 üzerinden 2.00 not ortalaması ile tamamlanması, yüksek lisans tezi veya dönem projesinden başarılı olunması gerekmektedir. Programdan mezun olanlar Sağlıkta Kalite Yönetimi Yüksek Lisans derecesine sahip olacaklardır.

Programdan mezun olan öğrenciler, Özel ve Kamu sağlık kuruluşları (Sağlık Bakanlığı Hastaneleri, Üniversite Hastaneleri, Özel Hastaneler, Ayaktan Teşhis ve Tedavi Merkezleri, İlaç Fabrikaları, Medikal sektör kuruluşları vb.) Kalite Koordinatörlüklerinde, Kalite geliştirme birimlerinde, Kalite ve performans birimlerinde, Kalite ile ilgili diğer birimlerde Kalite mühendisi, Kalite uzmanı, Kalite iyileştirme sorumlusu, Kalite temsilcisi, Kalite Koordinatörü vb. isimlerle görev alabilirler.