İstanbul International School, Öğrenme Merkezimizi ziyaret etti

20 Aralık 2019

İstanbul International School öğrencileri ve eğitmenleri, 19 Aralık 2019 tarihinde Öğrenme Merkezimizi ziyaret etti. Genel kampüs turu ile başlayan gezi programından sonra öğrencilere kampüs içerisinde online hazine avı oyunu oynatıldı. Oyun esnasında öğrencilere Öğrenme Merkezimizde uygulanan eğitim metodolojileri hakkında teorik ve uygulamalı bilgiler verildi. İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültemizde bulunan Finans Laboratuvarı, Tıp Fakültemizde bulunan Simülasyon Merkezi tanıtılarak, laboratuvar içerisinde yer alan, alanlara özgü donanımlar hakkında bilgi verildi. Hukuk Fakültemizde bulunan Mahkeme Salonu gezdirildi. Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültemizde bulunan fotoğraf stüdyosu ve baskı atölyesi ziyaret edildi. Baskı atölyesinde, her öğrenciye bez çanta basımı yaptırıldı. Mühendislik Fakültemizde bulunan sürücüsüz araç hakkında yerinde bilgi aktarıldı. Oyun ve gezi programı kütüphane ziyareti ile sonlandırıldı. Online hazine avı oyunu sonrası 1. olan öğrenciye Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güner Gürsoy tarafından hediye takdim edildi.