Uzaktan Eğitim Önlisans 2019-2020 Bahar Dönemi Ders Seçim Bilgilendirmesi ve Ders Programı

16 Ocak 2020

2019 - 2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi ders kayıtlanmaları 21 Ocak pazartesi günü başlayacaktır. Öğrencilerimizin ders seçmeden önce ders programını incelemeleri gerekmektedir. Öğrencilerimiz, OİS’den öğrenci bilgi sistemi ders kayıtlanmalarını yapabilir. Şifresi olmayan öğrencilerimiz; OİS’de parolamı unuttum’’ butonuna, ya da linkteki şifre değiştir butonuna tıklayarak, yeni şifre oluşturabilirler. Bu oluşturdukları şifre ile OİS’e giriş yapabilirler. OİS’de şifre oluşturmada sorun yaşayan öğrencilerimizin; sorunu öğrenci işlerine bildirmeleri gerekmektedir.

Ders seçimleri sonrası OIS kullanıcı adı ve şifreniz ile O'Learn sistemine giriş yaparak derslerinizi takip etmeye başlayabilirsiniz.

Ders programına erişmek için tıklayınız.