Ön Lisans 2019-2020 Güz Dönemi Final Yeri Ve Sınav Esasları

SINAV BİLGİLENDİRME

İstanbul Sınav Merkezi
Adres: Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü 34959 Akfırat - Tuzla / İSTANBUL

Uzem Önlisans programları( ISG+Yerel Yönetimler) Güz dönemi finalleri, 21 Aralık Cumartesi günü Tuzla Kampüsü’nde, 10:00 – 14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sınava İstanbul Tuzla kampüsünde girecek olan öğrencilerimiz için Kadıköy Rıhtım Simit Sarayı (Rıhtım Hotel yanı) önünden saat 08:30’da tek sefer olacak şekilde ücretsiz servis kaldırılacaktır. Sınava kendi aracı ile gelen Öğrencilerimiz, üniversite kimliğine sahipse aracı ile kampüs içerisine alınacaktır. Üniversite kimliği olmayanlar aracını kampüs çevresine park ederek Nizamiye ‘den güvenlik ve kimlik kontrolleri yapılarak içeri alınacaktır. Sınav öncesi ilgili güvenlik ve kimlik kontrollerinin aksamaması için gerekli özenin gösterilmesi gerekmektedir. Kampüsten dönüş için 12.45 ve 14.15 saatlerinde servis planlanacaktır.

Sınav, Tuzla Kampüsü’nde gözetmen eşliğinde laboratuvar ortamlarında Üniversitemize ait bilgisayarlar üzerinden gerçekleştirilecektir. İsteyen Öğrencilerimiz kampüs girişinde turnike geçişlerinde Üniversitemizin mobil uygulaması içinden QR kod temin ederek direkt geçiş yapabilirler.
Mobil uygulamamızı IOS ve Android tabanlı cep telefonlarınıza Google Play ve App Store ‘lardan indirebilirsiniz.

IOS için tıklayınız.
Android için tıklayınız.

Uygulamamıza App Store ve Play Store üzerinden ”Okan Üniversitesi“ yazarak da erişebilirsiniz.
Mobil uygulamamızı telefonlarınıza indirdikten sonra “Kayıt Ol“ butonu ile kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sınav Esasları

• Sınav bitiminde, sınıf listelerine imza atılması zorunludur.
  • Sınav esnasında cep telefonu kullanımı kesinlikle yasaktır.
  • Hesap makinesi kullanılabilir. (Cep telefonu üzerinden hesap makinesi kullanımı yasaktır.)

Final Sınavı Listelerine Erişmek için Tıklayınız.