Ekonomik ve Yönetsel Boyutları ile Sürdürülebilirlik” başlıklı kitap yayınlandı

29 Kasım 2023

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Zeynep Alemdar ve Dr. Öğretim Üyesi İrem Yalkı’nın editörlüğünü yaptığı “Ekonomik ve Yönetsel Boyutları ile Sürdürülebilirlik” başlıklı kitap İstanbul Okan Üniversitesi Yayınları tarafından yayımlandı. Fakülte öğretim üyelerimizden Dr. Öğretim Üyesi Canan Koçer Durmaz, Dr. Öğretim Üyesi Ceyda Ovacı, Dr. Öğretim Üyesi Didem Demir, Dr. Öğretim Üyesi E. Başak Tavman, Dr. Öğretim Üyesi İrem Yalkı ve Dr. Öğretim Üyesi Turgay Münyas’ın bölümlerinin yanı sıra Işık Üniversitesi Ekonomi Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Aslı Taşbaşı ve Doç. Dr. Selda Görkey’in bölümleri de kitapta yer almaktadır. Sürdürülebilirlik temasını uygulama perspektifinden ele alan Şafak Özsoy’un katkıları da kitabın sektörel kısmını oluşturmaktadır.

Kitaba erişmek için tıklayınız.