Bahar Dönemi Ara Sınavları

06 Nisan 2020

Değerli Öğrencilerimiz,

Vize sınavlarınız öğretim üyelerinin ilan ettiği zamanlarda yapılacaktır. Tüm vize sınavları 18 Nisan'da tamamlanacaktır.
Sınavlarınızın teknik açıısndan başarılı geçmesi için aşağıdaki uyarıları lütfen dikkatle okuyunuz:

• Sınavınıza planlanmış olan zamandan önce erişmeye çalışmayınız, ANCAK sınav saatinden 15 dak öncesinde O’Learn/ Blackboard’a giriş yapınız.
  • Sınav sırasında birinci sorudan sonuncu soruya atlayarak “kaydet ve gönder” seçeneğini tıklamayınız. Geri dönerek kalan soruları tamamlayamazsınız.
  • Bir soruyu kaydetmeden diğerine geçiş yapmayınız.
  • İnternet tarayıcısı olarak Chrome ya da Mozilla Firefox kullanınız.

Sınavlar sırasında öğrencilerin sistemdeki tüm hareketlerinin kaydı tutulmaktadır.

Ancak sınav sırasında teknik bir sorunla karşılaşırsanız ekran görüntüsünü alarak dersin öğretim elemanına ve teknik destek masasına lisans.uzem@okan.edu.tr mail atınız.

Online Sınav Programı için tıklayınız.

Sınavlarınızda bol şans dileriz.