Duyurular

MENU

Fakültemizde düzenli olarak gerçekleştirilen Hukukta Akademik Söyleşilerin ikincisi 29.11.2021 Pazartesi günü gerçekleştirilecektir. Prof. Dr. Mustafa Koçak Amfisinde 13:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan ve Prof. Dr. Nihal Saban Hocamızın konuşmacı olduğu “Eşitsizliğin Metastazı: Vergi Afları” konulu söyleşiye tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Fakültemizde 19.11.2021 Cuma günü Çocuk Hakları Paneli gerçekleştirilecektir. Panelde, Doç. Dr. Kutluhan Bozkurt “Uluslararası Hukuk ve AB Hukuku Perspektifinde Çocuk Hakları”, Orhan Güldiker (E. Cumhuriyet Savcısı) ve Oben Südütemiz (Adli Bilim Uzmanı – E. Sosyal Hizmet Uzmanı) “Türk Hukukunda ve Uygulamada Koruyucu ve Destekleyici Tedbirler" ve Prof. Dr. Serap Keskin Kiziroğlu “Çocuk Suçluluğunda Çocukların Ceza Soruşturması ve Kovuşturması” konularında konuşma gerçekleştirecektir. Prof. Dr. Mustafa Koçak Amfisinde saat 10:00-12:00 aralarında gerçekleştirilecek etkinliğimize tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Fakültemiz Ticaret Hukuku Anabilim Dalında görev yapan Dr. Ali Murat Sevi’nin “Anonim Ortaklıkta Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yöneticilerin Özen Yükümlülüğü” adlı eseri Seçkin Yayıncılık tarafından basılmıştır.

Fakülte Dekanlığı Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı kapsamında Fakültemizde soru çözümlerine yönelik dersler (Hukuk Meslek Sınavına Hazırlık Kursu) organize etmiştir. İkinci dönem başlayacak bu derslere yönelik bir planlama toplantısı yapılacak olup detaylı bilgileri bültenimizin sonraki sayılarından ve fakülte duyurularından takip edebilirsiniz.

Hazırlayan:. Ar. Gör. Battal Niyazi Şahin