Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Girişimcilik Dersi’nde deneyimlerini paylaştı

07 Ekim 2016

Türkiye’de ilk kez Girişimcilik Dersini başlatan üniversitemizde, 5 Ekim 2016 tarihinde Girişimcilik Dersini Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan verdi. Okan, derste iş hayatındaki deneyimlerini paylaştı, girişimciliğin gerektirdiği özellikleri anlattı. Bekir Okan dersin başlangıcında Okan Üniversitesi’nin kat ettiği yolu “85 öğrenciyle başladık, bugün 24 bin 300 öğrenciye ulaştık. Bu yıl Beyoğlu ve Bahçelievler Kampüslerimizi de açarak, Avrupa Yakası’nda daha da büyüdük. Sağlık sektöründeki yatırımlarımıza ekim ayında açacağımız hastanemizi ve 2017 baharında Tuzla’da hizmete sokacağımız Diş Hekimliği Fakültesi Hastanemizi de ekledik” sözleriyle aktardı.

Okan ayrıca, Orta Asya’dan göçerek Anadolu topraklarına gelen Türklerin genlerinde girişimciliğin bulunduğunu ifade etti. Bekir Okan, sahneye öğrencilerimiz Kadir Demircioğlu ve Bahadır Şenol’u davet ederek girişimcilik hikayelerini öğrencilerle paylaşmalarını istedi. Mütevelli Heyet Başkanımız konuşmasının sonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.