Doktora Yeterlilik Sınav Başvuruları / PhD Proficiency Exam Application

19 Ekim 2021

Sevgili Öğrencilerimiz,

Kasım 2021 dönemi Doktora Yazılı Sözlü Yeterlilik Sınavı için başvurularımız başlamıştır. Yeterlilik Sınavı'na girmek isteyen öğrencilerimizin, tüm belgelerini teslim etmiş ve tüm derslerini başarıyla tamamlamış olması gerekmektedir. Öğrenci İşleri'nden dosyanızı kontrol ettirdikten sonra, 25 Ekim 2021 tarihine kadar Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’ne dilekçe ile başvuru yapmanız gerekmektedir. Dilekçenizi aşağıda iletişim bilgileri verilen Ebru Karageyik'e iletmenizi rica ederiz.

İrtibat:
ebru.karageyik@okan.edu.tr
Telefon: 0 216 677 16 30 (1318)
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü
Avni Dilligil Sok. No: 18 34394 Mecidiyeköy / İSTANBUL

Dear Students,

The applications for PhD Proficiency written and oral Exam, November 2021 have started. Students who want to take the exam are required to write an application letter to our Institute of Graduate Studies with their own handwriting until October 25, 2021. In order to apply for this exam, before submitting your application letter you should ensure that you have completed all program courses and delivered all documents. After checking your documents from our Student Affairs Office, you can send the letter of application to Ebru Karageyik, whose contact information is given below.

Contact:
ebru.karageyik@okan.edu.tr