Yaz Okulumuz 15 Haziran'da başlıyor!

12 Mayıs 2020

Yaz Okulu ders ve mali kayıt işlemlerinizi tamamlayabilmeniz için kayıt süresi 19 Haziran 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.
The registration period has been extended until 19 June 2020 so that you can complete your financial and summer school course registrations.

Yaz Okulu'nda açılan derslerin listesini görmek için tıklayınız.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Takvimi
16-20 Mayıs 2020 Yaz Okulu Ders Talep Anketi
1 Haziran 2020 Yaz Okulunda Açılacak Derslerin İlanı
01-14 Haziran 2020 Yaz Okulu Ders Kaydı ve Mali Kayıt
15 Haziran 2020 Yaz Okulu Ders Başlangıç Tarihi
30 Temmuz 2020 Yaz Okulu Bitiş Tarihi

Pandemi krizi nedeniyle yaz okulu ücreti kredi başına 850 TL + KDV den 725 TL + KDV'ye indirilmiştir.
Yaz Okulu kılavuzu için tıklayınız.

Diğer Yükseköğretim Kurumlarından Üniversitemizde Ders Almak İsteyen Öğrencilerin Başvuru ve Kayıt Kılavuzu İçin Tıklayınız

SUMMER SCHOOL CALENDAR
16-20 May 2020 Summer School Course Request Survey
1 June 2020 Details of the Courses to Offered at Summer School
01-14 June2020 Summer School Course Registration and Financial Registration
15 June 2020 Beginning of Summer School
30 July 2020 End of Summer School

Click for detailed info.

Yaz Okulu Ders Seçimi Bilgilendirmesi
Sevgili Öğrencilerimiz,
2019-2020 Yaz Okulu'nda pandemi nedeniyle almanız gereken ders sayılarına ilave 2 ders alma imkanı tanınmıştır. Toplamda kayıt olacağınız yaz okulu derslerinizin sayısı akademik danışmanınızın onayı ile 5 derse kadar çıkabilir. Proje ve uygulama dersleri hariç Üniversitemizde açılmış olsa bile sadece 1 (Bir) dersi diğer yükseköğretim kurumlarından alabilirsiniz.

Click here to see the list of courses to be opened in Summer School.

Summer School Course Selection Information
Dear our students,
Due to the pandemic, you have been given the opportunity to take 2 more courses in addition to the number of courses that you need to take in online summer school.

The total number of summer school courses you will enroll in can be up to 5 courses with the approval of your academic advisor. You can take only 1 (one) course from other higher education institutions even if it is opened in our university except for project and application courses.