Duyurular

Online kütüphane cebiniz kadar yakın!

10 Nisan 2020

İstanbul Okan Üniversitesi Kütüphanesi olarak sağladığımız bütün e-kaynaklara “DeepKnowledge Kütüphane Portalı” üzerinden her yerden ve her türlü cihazla ulaşabilirsiniz.

Tüm akademisyenlerimiz ve lisans üstü öğrencilerimiz, sisteme kullanıcı olarak eklenmiştir. Şifre bilgileri email adreslerine gönderilmiştir.

Elektronik Kaynaklara Kampüs Dışı Erişim için: Kütüphanemizin web sayfasındaki Abone Veri Tabanlarını linkini tıklayınız, daha sonra açılan sayfanın en üstünde bulunan altında “Elektronik Kaynaklara Kampüs Dışı Erişim” yazan logo’yu tıklayınız.

Erişim linki için tıklayınız.

Lisans Öğrencilerimiz:
Portalı kullanmak isteyen lisans öğrencilerimiz de üniversite e-posta adresleriyle, aşağıdaki linkten kaydolarak tüm e-kaynaklara her yerden erişebilirler.

Kayıt için tıklayınız.

Açılan sayfada Yeni Hesap Oluştur (Register a new account) linkini tıkladıktan sonra karşınıza çıkan kayıt formunda @okan.edu.tr uzantılı mail adresinizi kullanarak bir hesap oluşturunuz.

E-posta adresinize gelen aktivasyon linkini tıklayarak hesabınızı aktif hale getiriniz.

E-posta adresiniz ve kayıt sırasında belirlediğiniz şifrenizle erişim sağlamak için tıklayınız.


Online library is as close as your mobile phone!

Dear Users,

You can access all the e-resources that are provided by İstanbul Okan University Library through the “DeepKnowledge Library Portal” from anywhere and with any device.

All our academics and graduate students have been added to the system as users. Password information has been sent to email addresses. For Off-Campus Access to Electronic Resources: Click the Subscriber Databases link on the web page of our library, then click the logo that says “

Click for access link.

Our Undergraduate Students:
Our undergraduate students who’d like to use the portal can also access all e-resources from anywhere by registering with university e-mail addresses.

Click for registration link.

After clicking on the Register a new account link on the page that opens, create your personal account using your @okan.edu.tr email address in the registration form that comes up.

Activate your account by clicking the activation link that comes to your e-mail address.
You can access it via with your e-mail address and the password you set during registration.

Click for detailed info.