Duyurular

Yabancı Diller Koordinatörlüğümüz ve Hazırlık Programımız Pearson Assured tarafından kalite güvencesi verilmiştir

04 Temmuz 2019

İstanbul Okan Üniversitesi’nin Yabancı Diller Koordinatörlüğü ve Hazırlık Programı Pearson Assured tarafından 23 Mayıs 2019'da kalite güvencesi verilmiştir. İstanbul Okan Üniversitesi olarak Yabancı Diller Koordinatörlüğümüz bünyesindeki hazırlık ve diğer İngilizce eğitim programlarımızın Pearson Assured kalite kriterlerini karşıladığımızı ve her öğrencimizin kaliteli bir eğitim ve öğretim alacağını garanti ediyoruz. Pearson Assured sertifikasını alarak Yabancı Diller alanında, tüm paydaşlarımıza kalite konusunda ciddi olduğumuzu ve kalite standartlarımızı daha da geliştirmek ve iyileştirmek için gerekli adımları atmaya hazır olduğumuzu taahhüt etmiş bulunuyoruz.

Istanbul Okan University, Foreign Languages Department, PACE program was approved for quality assurance by Pearson Assured which means that Istanbul Okan University FLD meets the Pearson Assured quality criteria and ensures that each learner on PACE program receives the same standard of education and training, whoever they are, and wherever they take the course.

By holding Pearson Assured quality assurance, our Foreign Languages Department aims to deliver the message to all its stakeholders that we are serious about quality and ready to take any steps necessary to develop and improve our quality standards. Pearson Assured guarantees that every single current and prospective student who gets education at Istanbul Okan University can be sure that we are accountable and responsible for the standards of the english teaching programs we offer.