Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı Sonuçları Açıklandı

15 TUĞÇE DİLAN ŞENLİK 50%
16 DUYGUCAN DİZMEN 50%

11 Eylül Çarşamba - 18 Eylül Çarşamba resmi kayıt süresi

Kayıt için gerekli evaklar:

• 2019 YKS sınav sonuç belgesi (internet çıktısı)
  • Lise diplomasının aslı veya onaylı örneği (veya geçici mezuniyet belgesi aslı), ile bir adet fotokopisi
  • Henüz mezun olmamış, fakat kayıt hakkı kazanmış öğrencilerin okudukları liseden muhtemel mezuniyet tarihini belirtir yazı getirmeleri gerekmektedir
  • Nüfus Cüzdanı Aslı ve kayıt esnasında Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne verilmek üzere 3 adet fotokopisi
  • İkametgâh ile ilgili beyan (Bu form kayıt esnasında Öğrenci İşleri tarafından verilecektir.)
  • Sabıka Kayıt durumu ile ilgili beyan (Bu form kayıt esnasında Öğrenci İşleri tarafından verilecektir)
  • Son altı ay içinde çekilmiş 3 adet (4,5cm x 6 ebatında, son 6 ay içinde önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Renkli fotokopi veya polaroid fotoğraf geçerli değildir.) Fotoğraflarınızın arkalarına isminizi yazmayı unutmayınız.
  • Ödemenin yapıldığını gösterir belge,(Kayıt esnasında Mali İşler Müdürlüğü’nden alınacaktır.Yetenek sınavında % 100 burs kazanmış öğrencilerden talep edilmez)