Workshop Programı

MENU

“NE MÜTHİŞ FİKİRLER GÖRDÜM İŞ MODELLERİ YOKTU”

Workshop İçeriği

Workshop 2 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 09:30-12:30 arasında yapılacaktır. Kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır, kontenjan sınırına ulaşıldığında kayıtlar kapanacaktır.

Kayıt için irditech@okan.edu.tr adresine workshop ismi ile mail atabilirsiniz.

Eğitmen Hakkında

Demet Demirer, PMP, PSM1
Yüksek Mimar (İTÜ)

Yaşam amacını, iyiye güzele doğru değişimin içinde etkin rol almak, sürekli öğrenmek ve gelişmek olarak tanımlayan Demet Demirer; orta öğrenimini TED Kayseri Koleji’nde, mimarlık lisans ve yüksek lisans eğitiminin İstanbul Teknik Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra 20 yılı aşkın süre inşaat ve imalat sektöründe yöneticilik görevi üstlendi, yenilikçi ve dijital dönüşüm projelerine liderlik etti ve proje yönetim danışmanlığı yaptı.

2015’ten beri kurmuş olduğu “DEĞİŞİM MİMARI - İnovatif Yönetim Danışmanlığı” markası ile girişimlere, KOBİ’lere ve büyük ölçekli firmalara çözüm odaklı rekabetçi yeni fikirler geliştirip hayata geçirme ve fikri ticarileştirme konusunda koçluk/ mentorluk/ danışmanlık/ eğitmenlik yapmaktadır.


Workshop İçeriği

Atölyede üzerinde çalışacağımız sorular:

-Sistematik perspektif değiştirme yöntemi yoluyla inovasyon nasıl yapılır?

-Gözümüzün önünde olduğu halde daha önce göremediğimiz bir şeyi görebilir hale gelmek nasıl mümkün oluyor?

- Aristo inovasyon yapmamıza nasıl yardımcı olabilir?

Katılımcı sayısı: 25

Eğitmen Hakkında

İnanç Ayar 1971 yılında İstanbul’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Matematik Öğretmenliği bölümünü bitirdikten sonra Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe Yüksek Lisansı yaptı. Birmingham City University’den “Eğitimde Drama” Postgraduate diplomasını aldı ve şu anda Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe doktora tezini yazıyor.
Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları’nda oyuncu olarak görev aldı. Üniversite sonrası Galatasaray Lisesi’nde tiyatro çalıştırıcılığı yaptı ve sonrasında Galatasaray Üniversitesi’nde Galatasaray Sahnesi’nin kurucuları arasında yer alarak tiyatro yönetmenliği yaptı. 1999 yılında ulusal festivallerde birçok ödül alan ve uluslar arası festivallerde gösterilen “Otuzdört” isimli kısa filmi yazıp yönetti.

2002 yılında girdiği TÜBİTAK- Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü’nde eğitim tasarımcısı ve danışman olarak 10 yıl boyunca görev aldı. Doktora çalışmalarını sürdürürken bir yandan da 2006 yılından beri yarı zamanlı olarak Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde ders veren İnanç Ayar, HerGünÖğren ve Fikri Tesisat girişimlerini yürütüyor.